ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz Ortaokulu

Mrt

2024 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı

Başvurular 18-29 Mart

Onay işlemleri 1 Nisan

Giriş belgesi 24 Mayıs

Sınav 2 Haziran

Sonuçlar 28 Haziran

Detaylar ⤵️

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve UNICEF iş birliği ile öğrencilerin gelişim dönemlerine göre sosyal duygusal becerilerini desteklemek amacıyla ailelere yönelik eğitim programları hazırlandı.

Ara

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni yapıldı. Saatler 09:05´i gösterdiğinde sirenler çaldı. Atamızın aramızdan ayrılışını bir kez daha hissettik. O´nu özlemle ve saygıyla andık. Anma programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, eğitim şehitleri ve tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Okulumuzda gerçekleştirilen kutlama programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladığımız Cumhuriyetimizin 100. Yılı Programımız; Türkçe Öğretmenimiz Hatice ÇEMREK GÜLER, Sınıf Öğretmenimiz Fatma YETİŞ , Beden Eğitimi Öğretmenimiz Leyla BEGEÇ ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizin katkısı ile  coşkulu bir şekilde kutlandı. Bizlere Cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve arkadaşlarına, tüm şehit ve gazilerimize tekrar şükranlarımızı sunarız. Cumhuriyetimizin 100. Yılı hepimize kutlu olsun!

Kas

"Bir Hayal Kursam" PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI.