ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz Ortaokulu

"Bir Hayal Kursam" PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI.

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni  Pelin Dilek yönetimindeki etwinning "Bir Hayal Kursam" projesinde öğrencilerimiz öğretmenler gününü kutladı. Her okul başka bir okuldaki öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak etkinliklerini tamamladılar.  Projede toplam 9 okul vardır.  (Eskişehir Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz Ortaokulu, Gaziantep Mahmut Hümayun Özhelvacı Ortaokulu, Afyonkarahisar Sadıkbey Ortaokulu, Kayseri Cevdet Sunay ortaokulu, Antalya Namık Kemal ortaokulu, Şanlıurfa Viranşehir Yaban 1 ortaokulu, Şanlıurfa Viranşehir Yaban 2 ortaokulu,  Tokat Erkilet Ortaokulu ve Hakkari Yukarı Kayalar Ortaokulu)

Emekleri için öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Yayın: 30.11.2020 - Güncelleme: 29.05.2021 18:38 - Görüntülenme: 273